Issues openings links on the Droid app

I have a Droid incredible and I've been having issues opening some links. Sometimes when I click on a link in a thread, it opens up the browser and then I get this: http:/, an incomplete link. If I use the browser to view the thread and then click on the link, I have no issues.

It doesn't happen with all links, I'm wondering if it may just be my phone. My bf has the same phone but it doesn't happen on his. If I clear all the data, it will open up links correctly for a little while and then go back to what I posted up thread. I don't know if this is a common problem (I doubt it is ), I just thought I'd give y'all a heads up about it.

Also, I'm on my 2nd Droid incredible, and the same thing used to happen on the old one.

Ex: http://m.naturallycurly.com/curltalk/non-hair-discussion/141604-dress-types-material.html

The link provided in that thread gives me the "http:/" when using the app.
Turtles: omg please don't put that in your moo moo

Nej: too late... moo moo has been infiltrated.

Last edited by SarcasmIsBeauty; 03-14-2012 at 06:53 AM.
Thank you; I will get this to the tech team right away.
Gretchen
NaturallyCurly.com co-founder
3A

You are beautiful!

Trending Topics


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -6. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 NaturallyCurly.com