CurlTalk

CurlTalk (http://www.naturallycurly.com/curltalk/)
-   Non-hair discussion (http://www.naturallycurly.com/curltalk/non-hair-discussion/)
-   -   WTH is going on with nc.com? (http://www.naturallycurly.com/curltalk/non-hair-discussion/152328-wth-going-nc-com.html)

The New Black 11-26-2012 11:19 AM

WTH is going on with nc.com?
 
It takes forever to load! Sometimes a page won't come up at all and I have to refresh 7 times.

curlylaura 11-26-2012 11:37 AM

The app is acting up as well.

Lotsawaves 11-26-2012 11:50 AM

I thought it was my computer.

Narnia 11-26-2012 11:55 AM

Doing the same for me, and sometimes not even loading at all. I went to read a thread, clicked it and walked away for a cup of coffee, cam back, still loading.

RedCatWaves 11-26-2012 12:31 PM

It's been like that for me for weeks and weeks...possibly months. I've reformatted my computer, thinking that was the problem, but it's still happening. I think the NC.com site is just bad.

CurlyCanadian 11-26-2012 12:31 PM

The app kept refreshing to the same page (see my issues with the pan link!), now it won't open at all. The site keeps lagging, and when it does refresh the page is like 1000X its size.

CurlyCanadian 11-26-2012 12:32 PM

Quote:

Originally Posted by RedCatWaves (Post 2076445)
It's been like that for me for weeks and weeks...possibly months. I've reformatted my computer, thinking that was the problem, but it's still happening. I think the NC.com site is just bad.

It's been fine for me till late last night. The computer site seems ok now, app still not loading though.

RedCatWaves 11-26-2012 12:35 PM

It's been sporatic for me. Sometimes it works fine...like right now...and I can read and post regularly. Sometimes it won't do anything but crash my computer. I use different computers and a mobile, so it's not just my computer causing the problem. Whenever I'm missing for a few days, it's because the site isn't working for me.

Gretchen 11-26-2012 12:37 PM

I've had troubles today, too, off and on, and have a note into the NC techs.

scrills 11-26-2012 02:14 PM

Yep. wonky today

Narnia 11-26-2012 02:20 PM

It's better for me now :) The app anyhow, haven't been on the computer

NetG 11-26-2012 02:21 PM

I know today I've had a lot of problems with google ads messing things up. The back button isn't working most of the time because it goes through several pages worth of google ads, the page keeps reloading until I give up and close the window, etc.

Right this second it's working, or I wouldn't be able to post a reply. ;-)

OBB 11-26-2012 05:02 PM

i sabotaged this site in our war on women

Ericachristina 11-26-2012 05:12 PM

I am having trouble as well it is soooo slow and sometimes doesn't work at all.

curlyarca 11-26-2012 06:25 PM

I think it's all the ads. I usually get "Shockwave crashed" or whatever.

MojoDojo 11-26-2012 06:50 PM

I was having issues the last couple of days, but it seems to be okay now.

My app wasn't working either (and not at home, so it wasn't even on my network), which was the only reason I figured it wasn't me.

Fifi.G 11-26-2012 07:02 PM

The app had been incredibly wonky the past couple of days. It takes a long time for the topic to load, a long time to post, and as I type right now it is showing there are no responses in this thread, period. I have also received a million different error messages.

It is also kicking me off, and saying my password is not valid, every other time I log on.

I do not have a PC or lap top but borrowed my moms day before yesterday and using it was twice as painful.

Starmie 11-27-2012 11:09 AM

Sunday night (my time) was shocking, taking forever to load, Monday night was better though got a few "denied access" messages to certain threads (which were fine when I clicked again), now it's all good.

CurlyCanadian 11-27-2012 03:07 PM

Fine from the computer, but the app is saying no thread anywhere!

Josephine 11-27-2012 03:37 PM

Mine has been on and off, right now it's good but I wonder if it's because I'm using chrome instead of IE.

Also when I login from replying to a thread, it takes me to an invalid page and I have to navigate all the way back to the forum and specific thread again. This has been a bug for a long time, over a year I believe.

But yes in general, this site is sorta buggy.


All times are GMT -6. The time now is 02:29 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2011 NaturallyCurly.com