Simcha & Friends

United States07AmsterdamSimcha & Friends

  • Europaplein 121
    Amsterdam, 07 1079 AX
    United States
    (065) 355-8558
  • (Rated 2/5 based on 3 Reviews)
  • http://simcha.nl

User Reviews (3) Login to add your review

Stylist: ?
Rating: Salon Rating: 1 Scissors

Ik wilde mijn vorige review eigenlijk aanpassen maar dat gaat niet meer? In iedergeval ben ik er erg ontevreden over. Toen het net geknipt was vond ik het nog wel oké, maar het groeit helemaal niet mooi uit omdat het in een punt geknipt is! Het is nu een jaar later en mijn haar heeft nog steeds deze vorm, en lijkt daardoor veel dunner onderaan. Heel erg balen, ik kom zeker niet meer terug.

Stylist: ?
Rating: Salon Rating: 2 Scissors

Ik vroeg om meer volume en om mijn lengte te behouden maar allleen aan de achterkant hield ik een lange punt. Aan de zijkant hele vreemde happen uit mijn haar geknipt, ik ben er nog ziek van. Het duur zeker 2 jaar voordat het weer normaal aangegroeid zal zijn. Er wordt nat geknipt dus ze kijken niet naar hoe je krul zich vormt. Nee ik begrijp niet dat ze zich hier een krullenkapper noemen, ik kom hier echt niet meer terug.

Stylist: ?
Rating: Salon Rating: 3 Scissors

Het was op zich niet slecht geknipt, beter dan bij 'normale' kappers. Wel was het geknipt terwijl het nat was, en daardoor vond ik toch bepaalde delen te kort geworden. Ik had gevraagd om zoveel mogelijk lengte te behouden, maar ze had mijn haar zo erg in lagen geknipt dat maar één pluk onder in mijn nek echt lang was gebleven en de rest was toch een stuk korter geknipt. Ze knippen daar dus veel lagen, en deze lagen in een V vorm. Ook werken ze hier niet GC vriendelijk (die methode kende ze niet eens), en ze wilde dus ook sulfaten shampoo gebruiken en siliconen crémes. Ze vond het wel oké dat ik mijn eigen producten had meegenomen (waarbij ik o.a. CJ daily fix mee had genomen en zei dat het 'shampoo' was haha). De knipbeurt kostte 50 euro en ondanks dat het niet echt slecht gedaan was, weet ik niet of ik terug ga komen. Eerst maar proberen of ik zelf mijn dode punten kan knippen met behoud van model.