Simcha & Friends

Krullen Kapper Amsterdam
Europaplein 121
Amsterdam, 1079 AX
065-355-8558

User Reviews

Stylist: Sophie

Al voor de derde keer bij simcha geweest en elke keer weer super tevreden. Ze luisteren zo goed naar wat je wilt, geven goede tips en het belangrijkste van allemaal; ze knippen je haar gewoon super mooi waarbij de krul voorop staat. Ik ben super enthousiast!

Reviewed on 10.31.19


Stylist: ?

nav van een paar commentaren op andere sites ben ik toch naar simcha gegaan en kan in een woord zeggen GEWELDIG!!!! ik begrijp het commentaar ook niet helemaal ik ben al in veel salons geweest en uiteindelijk maar naar simcha gegaan en ik kan maar een ding zeggen ik ga nooit meer ergens anders heen.ze luisteren naar wat je wil,en doen ook precies zoals je hebt uitgelegd wat je wil.en daarbij als je niet ehelemaal tevreden bent ga je toch nog even langs, bij mij weggaan zeiden ze ook als je er nog iets van af wil of als je niet helemaal 100% happy met je kleur bent bel op en we corrigeren nog even,ze laten het liever iets te lang dan te kort ze zijn juist voorzichtig om er niet te veel af te knippen wat betreft de shampoos en andere producten die ze gebruiken die zijn allemaal parabeen en silicoon vrij toevallig dat ik het vroeg omdat ik zelf nogal allergisch ben.het staat zelfs op de verpakking ( heb zelf een en ander gekocht oa Curl Power ) ze hebben ook al jaren dezelfde producten allemaal van REF . kortom ik ben gewoon heel blij dat ik bij de krullen kapper terecht ben gekomen ( via internet dus ) trouwens als je die foto's bij hun op de site ziet van de before 7 after dan zegt dat toch genoeg?! groetjes van CurlyBitch

Reviewed on 04.24.14


Stylist: ?

Ik wilde mijn vorige review eigenlijk aanpassen maar dat gaat niet meer? In iedergeval ben ik er erg ontevreden over. Toen het net geknipt was vond ik het nog wel oké, maar het groeit helemaal niet mooi uit omdat het in een punt geknipt is! Het is nu een jaar later en mijn haar heeft nog steeds deze vorm, en lijkt daardoor veel dunner onderaan. Heel erg balen, ik kom zeker niet meer terug.

Reviewed on 01.21.14


Stylist: ?

Ik vroeg om meer volume en om mijn lengte te behouden maar allleen aan de achterkant hield ik een lange punt. Aan de zijkant hele vreemde happen uit mijn haar geknipt, ik ben er nog ziek van. Het duur zeker 2 jaar voordat het weer normaal aangegroeid zal zijn. Er wordt nat geknipt dus ze kijken niet naar hoe je krul zich vormt. Nee ik begrijp niet dat ze zich hier een krullenkapper noemen, ik kom hier echt niet meer terug.

Reviewed on 09.09.13


Stylist: ?

Het was op zich niet slecht geknipt, beter dan bij 'normale' kappers. Wel was het geknipt terwijl het nat was, en daardoor vond ik toch bepaalde delen te kort geworden. Ik had gevraagd om zoveel mogelijk lengte te behouden, maar ze had mijn haar zo erg in lagen geknipt dat maar één pluk onder in mijn nek echt lang was gebleven en de rest was toch een stuk korter geknipt. Ze knippen daar dus veel lagen, en deze lagen in een V vorm. Ook werken ze hier niet GC vriendelijk (die methode kende ze niet eens), en ze wilde dus ook sulfaten shampoo gebruiken en siliconen crémes. Ze vond het wel oké dat ik mijn eigen producten had meegenomen (waarbij ik o.a. CJ daily fix mee had genomen en zei dat het 'shampoo' was haha). De knipbeurt kostte 50 euro en ondanks dat het niet echt slecht gedaan was, weet ik niet of ik terug ga komen. Eerst maar proberen of ik zelf mijn dode punten kan knippen met behoud van model.

Reviewed on 03.03.13